17.01.15

Hei nå ble det lenge siden! Det ER faktisk litt å gjøre med 12 valper i huset:-)

De er  7 uker gamle og har blitt mye større siden sist. Jeg har en stor valpekasse midt i stuen til dem og så er de ute i snøen og løper rundt en liten stund et par ganger hver dag. Det synes de er kjempegøy og spennende! De spiser godt og har runde fine maver og de vil gjerne ha kontakt med oss. Alle nye eiere er veldig hyggelige, alle valpene kommer til koselige, flinke familier.

Og i dag har vi hatt mye besøk! Birthe med Woody fra Danmark, Berit Skullestad fra kennel Klokkeråsen og Annette Helk som er Mollys oppdretter gransket alle valpene fra alle bauger og kanter. Det ble diskutert hoder, fronter, kryss, vinkler og gemytt på 12 stk tålmodige valper og alle er enige om at dette er et jevnt fint kull. Flotte, vakre valper.

I tillegg kom Else Turid med familie og Lars og Gullaug som skal ha hver sin sorte hannhund. Min sønn Sebastian og hans sønn Leander har vært her og jammen kom ikke mamma innom en tur også etterhvert sammen med en av mine mange søstre og hennes mann.

Det ble drukket kafe og spist kake, kost med valper og skravlet og alle fikk hilse på vakre Woody som er så veldig fin!:-)

Så ble det sannelig også tid til en bitteliten demonstrasjon av apportering. Det var Molly, hennes søster Indie og Woody som fikk hente hver sin dummy.

Nå sier jeg takk for i dag og legger ved et par små filmsnutter av valpene som leker ute i hagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s